Projecten Rouw en Verlies

Afbeelding van Individuele begeleiding

Individuele begeleiding

Als kinderpastor bied ik mensen met een verlieservaring individuele begeleiding. Dit doe ik vanuit mijn woonplaats Kraggenburg (Flevoland), maar kan ook op locatie.


Afbeelding van De Levensjas

De Levensjas

De Levensjas maakt rouw en verlies bespreekbaar op scholen. Een door mij opgeleide gastdocent of ikzelf gaat in een klas in gesprek over het leven. De gastdocent draagt de levensjas, een lange rode jas met verborgen zakjes. De zakjes staan voor de fasen van het leven en de verrassingen die daarin voorkomen. De Levensjas nodigt uit om ervaringen en herinneringen te delen en rouw en verlies bespreekbaar te maken. Ik ben ontwikkelaar van De Levensjas en leid gastdocenten op.

Meer info

Afbeelding van Geestelijke zorg voor kinderen met een levensbedreigende ziekte

Geestelijke zorg voor kinderen met een levensbedreigende ziekte

Voor gezinnen met een kind met een levensbedreigende ziekte werk ik samen met het NIK aan goede zorg. De letters NIK staan voor Netwerk Integrale Kindzorg. Bij goede kindzorg hoort ook aandacht voor levensvragen binnen het gezin. Onze overheid heeft geld beschikbaar gesteld voor geestelijke zorg bij kinderen en hun ouders. Wil je hier gebruik van maken, neem dan contact met mij op.


Afbeelding van Alle Sterren van de Hemel

Alle Sterren van de Hemel

Dit spel helpt kinderen, jongeren en hun ouders bij de rouwverwerking binnen een gezin. Het is belangrijk dat Alle Sterren van de Hemel onder begeleiding van een therapeut wordt gespeeld. Ik bied deze begeleiding. Daisy Luiten is de ontwikkelaar van het spel dat op 2 niveaus kan worden gespeeld: in gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar of vanaf 12 jaar.

Meer info

Afbeelding van De Wereld van Verschil

De Wereld van Verschil

Rouw en verlies kunnen een enorme impact op gezinnen hebben. De Wereld van Verschil helpt gezinnen om te praten over het (naderende) verlies en het verdriet. Het stimuleert om mooie herinneringen te verzamelen die troost kunnen geven. Ik ben mede-ontwikkelaar van De Wereld van Verschil en heb o.a. de suggestiekaarten geschreven.

Meer info

In mijn portfolio kunt u zien dat ik een veelzijdige duizendpoot ben. Op creatieve wijze bied ik begeleiding, inspiratie en deskundigheid op het gebied van geloof en spiritualiteit voor basisschoolkinderen. Ik richt mij zowel op individuele kinderen en mensen met een verstandelijke beperking als op groepen in kerken, scholen en instellingen. Ik werk vanuit Kraggenburg (Noordoostpolder) in Flevoland. In het portfolio kunt u meer te weten komen over mijn veelzijdigheid. Klik hieronder op een van de onderwerpen en lees er meer over. Bent u benieuwd of ik u verder kan helpen, neem dan gerust contact op.

 

Portfolio Kinderpastor Liesbeth Winters – Jonas in het kort

Top <h4>pastorliesbethjonas.nl sitemap:</h4> <ul> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/over-liesbeth/">Over Liesbeth</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/ontwikkelen-zingevingsprojecten/">Ontwikkelen zingevingsprojecten</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/kindercoaching-en-pastoraat/">Kindercoaching en pastoraat</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/rouw-en-verlies/">Rouw en verlies</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/portfolio/">Portfolio</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/kind-in-de-kerk-en-op-school/">Kind in de kerk en op school</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/scholing-en-intervisie/">Scholing en intervisie</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/projecten-rouw-en-verlies/">Projecten Rouw en Verlies</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/ontwikkeling-en-onderzoek/">Ontwikkeling en onderzoek</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/contact/">Contact</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/bel-me-terug/">Bel me terug</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/tarieven/">Tarieven</a></li> <li><a href="https://www.pastorliesbethjonas.nl/privacy/">Privacy statement</a></li> </ul>